Rembrandtschool als museum, een groot succes!
news_item20190614132551.jpg

Namens het team en de kinderen, hartelijk dank voor de belangstelling!
We vonden het een groot succes en fantastisch om te zien met hoeveel trots de kinderen hun werk hebben kunnen laten zien.

Er wordt weer lekker gewerkt (en geproefd) in de schooltuin!
news_item20190614132205.jpg

Aanstaande dinsdag Afsluiting project Kunst
news_item20190605161240.jpg

Aanstaande dinsdagavond om 18:30uur opent Burgemeester Mans onze school als museum!
Ouders, familie en buurtbewoners zijn van harte welkom om op school het resultaat van het kunstproject te komen bekijken.
Ons museum is interactief! We raden u aan op uw telefoon of tablet een app met QR-code scanner te installeren en deze mee te brengen.
Hoe u deze kunt gebruiken, houden we we nog even geheim!
Tot dan!

Open boerderijdag
news_item20190605115247.jpg

Maandag 10 juni 2019, op tweede Pinksterdag opent de familie van Burgsteden tussen 10.00 uur en 16.00 uur haar staldeuren op Groot Dorregeest 6a in Uitgeest tijdens de Campina open boerderijdag. Op deze dag kunt u een kijkje nemen op de boerderij, de dieren aaien, machines bekijken en lekker op het weiland tussen de koeien picknicken. De kinderen kunnen aan vele leuke activiteiten deelnemen zoals een ritje op de rodeostier, je boerderijhulp diploma halen, deelnemen aan de melkweg race, touw vlechten, lekker springen op het springkussen, koe quiz e.d. Ook kun je je laten schminken en een rondje ponyrijden. Campina zorgt voor een heerlijke zuivelproeverij en ook kunt u wat lekkers kopen op ons gezellige boerenterras. De entree is gratis!